5 مهر 1403

دورۀ آموزشی سینمای مستند باستان‌شناسی

ادارۀ کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان فارس، با همکاری ادارۀ کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان فارس و مؤسسۀ فرهنگی ایکوموس ایران برگزار می‌کند:

دورۀ آموزشی سینمای مستند باستان‌شناسی
پیش رویداد سومین جشنوارۀ بین‌المللی چندرسانه‌ای میراث فرهنگی

مدرسان دوره:حسن نقاشی، مسعود سفلائی، پژمان مظاهری‌پور

مخاطبان:

  • باستان‌شناسان و فعالان حوزه باستان شناسی
  • نوجوانان، جوانان، دانشجویان، هنرمندان و علاقه‌مندان به سینمای مستند

سر فصل‌های دوره:

  • نگارش و پژوهش، 
  • تصویر برداری، 
  • تهیه‌کنندگی، 
  • کارگردانی، 
  • تدوین، 
  • صدا

با ارائۀ مدرک معتبر از سوی ادارۀ کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان فارس، ادارۀ کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان و مؤسسه فرهنگی ایکوموس ایران

مدت دوره: سه روز
مکان برگزاری: پردیس سینمایی تارخ، سالن نارنج

نحوه شرکت در دوره:
متقاضیان شرکت در این دوره لازم است مشخصات خود را به نشانی ایمیل farsfestival@farschto.ir یا به شمارۀ
۰۹۱۷۵۱۱۳۴۸۲ ارسال نمایند.

گاه‌شمار:

  • آخرین مهلت ثبت‌نام: ۱۲ مهر ۱۴۰۳
  • زمان برگزاری: ۱۴ تا ۱۶ مهر ۱۴۰۳

نکات مهم:
ـ شرکت در این دوره رایگان است
ـ برای شرکت در دوره، ثبت‌نام الزامی‌ست.
ـ به‌دلیل محدودیت ظرفیت، اولویت با متقاضیانی است که درخواست خود را زودتر به‌ثبت رسانده‌اند.

جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره ۰۹۱۷۵۱۱۳۴۸۲ تماس حاصل فرمایید.

دورۀ آموزشی سینمای مستند باستان‌شناسی بیشتر بخوانید »

بیست و ششمین جلسۀ گروه تخصصی متن برگزار شد

بیست و ششمین جلسۀ گروه تخصصی متن در روز چهارشنبه، ۴ مهر ۱۴۰۳، ساعت ۱۶:۰۰ با شرکت ۱۷ نفر از اعضا به‌صورت حضوری و برخط در دفتر مؤسسۀ فرهنگی ایکوموس ایران برگزار شد. جلسه با خوشامدگویی مهندس حاجی‌زاده، دبیر محترم گروه تخصصی، به اعضا آغاز گردید.
در بخش نخست جلسه رویکرد پیشنهادی هیئت مدیرۀ گروه در قالب پرسشنامه‌ای برای اعضای غیرفعال بود که به سمع و نظر دوستان حاضر رسید. دکتر مهدی حجت، رئیس ایکوموس ایران، در این باره توضیحاتی دادند و به نکات ظریفی اشاره کردند و موضوع جهت بازبینی و اعمال پیشنهادها به هیئت مدیرۀ گروه ارجاع شد. در ادامه پیشنهاد هیئت مدیرۀ گروه متن برای معرفی رابط‌هایی به سایر گروه‌های تخصصی مطرح شد که با استقبال مواجه شد. این رابط‌ها که در جلسات آینده انتخاب خواهند شد وظیفۀ ایجاد ارتباطات میان‌گروهی را به عهده خواهند داشت و بعد از آن از هیئت مدیره گروه خواسته شد تا بعد از روز اتمام مهلت ارسال آثار کارگاه خانۀ قوام‌الدوله در روز ۱۹ مهر برای تهیۀ گزارشی از آنها و بررسی دستاوردهای این دو برنامه اقدام کند. مورد بعدی به تغییر ساعت جلسه به‌‌علت تغییر فصل اختصاص داشت که با موافقت اعضای حاضر ساعت برگزاری جلسات گروه از ساعت ۱۶:۰۰ تا ۱۸:۰۰ به به ساعت ۱۴:۰۰ تا ۱۶:۰۰ روزهای چهارشنبه هر دو هفته یک بار تغییر یافت.
مهندس معصومه حاجی‌زاده پیشنهاد نمودند که همانند گروه کودکان و میراث که به طور متداول برنامه‌های تمرین استخراج ارزش‌های میراث فرهنگی انجام می‌شود در گروه متن نیز این کار انجام شود. دکتر حجت در مورد هدف از تمرین استخراج ارزش‌ها از آثار در گروه کودکان و میراث در پاسخ به دو پرسش «به چه دلایلی این اثر نباید از بین برود؟» یا «تاثیر این اثر در زندگانی شما چیست؟» توضیحاتی بیان و به همین جهت در ادامه تعدادی از آثار ثبتی در سایت گنجینه و ارزش‌های ثبت شده برای آن ها توسط ایشان برای حاضران خوانده و بررسی شد. با توجه به علاقۀ حاضران به اثر جام مرودشت در گنجینۀ آثار، این اثر برای این تمرین انتخاب و مقرر گردید در جلسه آتی به بیان ارزش‌های آن پرداخته شود. جلسۀ بعدی این گروه تخصصی در روز چهارشنبه ۱۸ مهر ۱۴۰۳ ساعت ۱۴ـ ۱۶برگزار می‌شود.

بیست و ششمین جلسۀ گروه تخصصی متن برگزار شد بیشتر بخوانید »

جلسۀ دیدار با رئیس پژوهشگاه میراث فرهنگی و برخی از مدیران و مسئولان پژوهشگاه با هیئت مدیرۀ ایکوموس ایران

در روز یکشنبه، ۱ مهر ۱۴۰۳، دکتر مصطفی ده‌پهلوان به‌همراه برخی از معاونان و مسئولان پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری با حضور در دفتر مؤسسۀ فرهنگی ایکوموس ایران دربارۀ برنامه‌های مشترک دو طرف، از جمله برنامه‌های مربوط به روز جهانی کودک، به تبادل نظر پرداختند. در این دیدار علاوه بر هیئت مدیرۀ مؤسسۀ فرهنگی ایکوموس ایران، هیئت مدیرۀ گروه تخصصی کودکان و میراث این مؤسسه نیز حضور داشتند.

جلسۀ دیدار با رئیس پژوهشگاه میراث فرهنگی و برخی از مدیران و مسئولان پژوهشگاه با هیئت مدیرۀ ایکوموس ایران بیشتر بخوانید »

پیمایش به بالا